Måndag

Lammfärsbiffar med rostad vitlökspotatis, palsternacka och tzatsiki samt mangoldskott.

Bakad fiskefångst med råstekt grönkål, potatiskaka och sandefjordssås samt smörbakad lök.

Tisdag

Bakad fläsksida med surkål, glaserad morot, impotatis och skummad fläskbuljong samt senap.

Ångad fiskefångst med musslor, fänkål och potatispure samt smörad buljong på mussla, äpple och lök.

Onsdag

Dragonkyckling med avorioris, buljongkokta rotsaker och friterad dragon.

Stekt fiskefångst med kräm på pumpa, rostad vitlök och brynt smör samt broccoli, mandel och svartkål.

Torsdag

Fläskkarre med pesto på grönkål och rostade pumpakärnor, svamp, vaxbönor och tomat samt fläsksky med citron.

Kokt fiskefångst med kålrabbi, gurka och belugalinser samt kallpressad raps och tomatbuljong.

Fredag

Veckans styckdetalj med friterad lökring, shallottenhollandaise och helrostad rotselleri.

Brödbakad fiskefångst med syrad och hyvlad morot, dijonemulsion och dillpotatis samt grönkålsskott.

Veckans gröna

Betor, päron och jordärtskocka med potatiskrokett och grönkålspesto samt parmesan.

 

125:-

Varmt välkommen.

Varmt välkommna in och ät lunch hos oss kl 11.00-14.30 helgfria vardagar

Våra öppetider är 08.00-16.00

Med reservation för ändringar i menyn.

 

 

 

 

Restaurang C håller öppet helgfria vardagar 08.00-17.00 och serverar lunch mellan 11.00-14.30

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.

Sugen på en bra start? Ta en titt på våra goda frukostmenyer.

Hör av dig till oss för mer information eller bokning på hello@crestaurang.se.

Varmt välkomna